top of page

Veelgestelde vragen

Kan ik als particulier ook een kerstboom huren?

Ja, dat kan zeker. Wij maken hier geen onderscheid in.
Alle voorwaarden blijven hierbij hetzelfde.

Wanneer komen jullie langs?

Na de bevestiging zullen wij  telefonisch of per e-mail contact opnemen om een geschikte datum en tijdstip af te spreken voor de opzet van uw kerstboom. De installatie van de boom gebeurt tussen maandag en vrijdag. Dit meestal tijdens de kantooruren.

Is er mogelijkheid voor een factuur?

Wij bezorgen u binnen de 24 uur van bestalling een factuur voor de gevraagde diensten. 
Pas na betaling, is uw bestelling definitief.
Wij houden trouwens uw boom en datum 7 dagen gereserveerd in afwachting van uw betaling.

Kan ik nog extra decoratie huren?

We hebben niet alles extra op stock liggen, maar zijn altijd bereid om een mooi voorstel te doen binnen de mogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld gaan om guirlandes of vazen met kerst deco.

Plaatsen jullie kerstbomen over gans Vlaanderen?

Ja, in de prijs is er een verplaatsing voorzien tot 25km. Indien dit meer zou zijn, wordt dit toegevoegd bij de factuur. Het tarief bedraagt 0,95 euro excl. BTW / km. Ons adres te Oostnieuwkerke (West-Vlaanderen) wordt als vertrekpunt aanzien.

Wat met personalisatie?

Zeer fijn dat u kiest voor gepersonaliseerde items. De artikelen worden na het aangekochte jaar nog 2 jaar bewaard. Wenst u in die tijd nogmaals bij ons te huren, zullen we deze hergebruiken zonder meerprijs. Indien u na 2 jaar opnieuw een bestelling plaats, vragen wij opnieuw een toeslag hiervoor. Blijft u ieder jaar klant, dan kan u ze ieder jaar kostenloos hergebruiken. 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

U kan tot 2 weken na het plaatsen van uw bestelling vragen om te annuleren, dit zoals het Europees herroepingsrecht voorschrijft.
Is echter de opzet van de kerstboom bij u al gebeurd, of heeft u gepersonaliseerde items aangevraagd, kan dit niet meer geannuleerd of teruggenomen worden. 

Ik heb dieren in huis, kan ik een kerstboom huren?

Jazeker, geen probleem. Wees er wel zeker van dat huisdieren van de boom en alle decoratie kunnen blijven. Onze schadebepaling blijft hierbij onder dezelfde voorwaarden zoals verder omschreven.

Mag er gerookt worden in de ruimte waar de kerstboom opgesteld staat?

Kort en bondig, NEEN. Daar zijn we zeer strikt en streng in. De nicotine en rook van sigaretten brengen schade toe aan onze kerstbomen, de geur blijft in de boom hangen en het kerstmateriaal verkleurt snel door de rook.
Zelfs het gebruik van een e-sigaret nabij de boom raden wij af. De damp legt namelijk een vette laag op de decoratie die niet te verwijderbaar is.
Indien wij bij de afbraak van de boom zien en/of ruiken dat er toch gerookt werd nabij de boom, wordt hier een extra kost voor aangerekend.

Dit bedrag start vanaf 150 euro.
 

Oeps, ik heb decoratie gebroken of er is schade aan de boom... Wat nu?

Niet erg, kan gebeuren! Berekend op het aantal decoratiestukken in de boom wordt er pas een extra kost aangerekend bij meer dan 10% schade of breuk. Stel dat u 100 decoratiestukken in de boom hebt hangen, dan wordt er vanaf 10 stuks een schadekost aangerekend.
Voor glasballen zonder tekening is dit 1 euro/stuk.
Voor decoratieve kerstballen (met print) of hangers/elementen is dit 2,5 euro/stuk.
Voor gepersonaliseerde kerstballen is dit niet van toepassing.

bottom of page