top of page

Belangrijk om te weten bij de keuze van kerst outdoor

  • Alle prijzen zijn incl. BTW, opbouw en afbraak is in de prijs inbegrepen.

  • In de huurprijs is een verplaatsing van <30 km inbegrepen. Voor verdere verplaatsingen zal een extra toeslag aangerekend worden. (zie FAQ)

  • Voorziet u nodige plaats om het outdoor stuk te kunnen plaatsen? 

  • Iedere boom  of stuk is voorzien van LED-verlichting. Denkt u ook aan een stopcontact?

  • Schade of iets gebroken? Zou normaal niet mogen voorvallen, maar is niet erg. Dit kan nu eenmaal gebeuren. Bij de afbraak van de boom bekijken we wat er ontbreekt of stuk is. Breuk van >10% wordt steeds in rekening gebracht. (zie FAQ)

Kerstboog

De kerstboog, een fantastische manier om je klanten of gasten welkom te heten. Het geheel is in thema afgewerkt en met plastic ballen en ornamenten kan er niets gebeuren. De voet van de boog wordt verzwaard met keien waardoor hij relatief stabiel is. Toch wordt er aangeraden om extra te bevestigen aan een muur of gewicht om meer windbestendig te zijn. 
De kerstboog kan geleverd worden zonder het huren van andere kerststukken.  
Buitenafm. in cm (bxhxd): 210x240x30

 

Huurprijs : € 290 excl. 21% BTW

Kerstboom nodig om buiten wat extra sfeer te brengen? Onze kerstbomen voor buiten kunnen ofwel enkel met van kerstlichtjes voorzien worden of ook met kerstversiering. De kerstversiering is hier ook in plastic voorzien. Alle stukken in de kerstboom worden met kabelbinders bevestigd. Zo kan het weer voor geen problemen zorgen in de kerstboom. 

We hebben 1,80 meter, 2,10 meter, 2,40 meter en 3 meter in stock staan. 

 

bottom of page