top of page

Belangrijk om te weten bij de keuze van uw versiering

  • Alle prijzen zijn incl. BTW, opbouw en afbraak is in de prijs inbegrepen.

  • De hoepels, guirlandes en kransen kunnen niet individueel gehuurd worden. Het wordt altijd verhuurd samen met een kerstboom.

  • De kerstdeco is telkens voor indoor/binnen bedoeld, tenzij het specifiek anders vermeld is. 

  • Indien er verlichting in de kerstdeco is voorzien, zullen wij hiervoor steeds batterijen voorzien.

  • Wij vragen om niet te roken in de ruimte waar de kerstboom staat. Dit vanwege de geur en verkleuring van onze decoratie. (zie FAQ)

  • Om de kerstdeco te bestellen kan je dit vermelden bij de aanvraag voor je kerstboom

Kersthoepels

Onze kersthoepels worden opgemaakt om te passen bij het thema van je kerstboom. Ze bevatten dezelfde kerststukken als de boom en zijn dus perfect in harmonie. De kersthoepels zijn voorzien van verlichting zodat ze 's avonds voor extra gezelligheid kunnen zorgen. De hoepels zijn uitsluitend voor indoor gebruik. Er zijn 2 diameters beschikbaar. We vragen wel dat de haken om de hoepels op te hangen al geplaatst zijn door de klant

Prijs dia. 55 cm: € 30 excl. 21% BTW
Prijs dia. 75 cm: € 40 excl. 21% BTW

Guirlandes

Onze guirlandes worden opgemaakt om te passen bij het thema van je kerstboom. Ze bevatten dezelfde kerststukken als de boom en zijn dus perfect in harmonie. De guirlandes zijn voorzien van verlichting zodat ze 's avonds voor extra gezelligheid kunnen zorgen. De guirlandes zijn uitsluitend voor indoor te gebruiken. De lengte is altijd 1,35 meter per guirlande.

Prijs per guirlande: € 50 excl. 21% BTW

Kerstkransen

Onze kerstkransen worden opgemaakt om te passen bij het thema van je kerstboom. Ze bevatten dezelfde kerststukken als de boom en zijn dus perfect in harmonie. De kerstkransen zijn voorzien van verlichting zodat ze 's avonds voor extra gezelligheid kunnen zorgen. De kransen zijn uitsluitend voor indoor gebruik. We vragen wel dat de haken om de hoepels op te hangen al geplaatst zijn door de klant

Prijs dia. 55 cm: € 30 excl. 21% BTW

bottom of page