top of page

Kan je als particulier huren bij ons?
Ja, dat kan zeker. Wij maken hier geen onderscheid in. Alle voorwaarden blijven hierbij hetzelfde.

Wat is de minimum orderwaarde?
Wij hebben enkel als minimum dat er een kerstboom of kerstboog besteld wordt. Vanaf dat punt kan u eender wat van losse decoratie toevoegen. 

Hoe lang bedraagt de maximale huurtijd voor de kerstboom? 
De maximale huurtijd voor een kerstboom bedraagt 10 weken. De prijs die op de website vermeld staat houdt rekening met die bovenvermelde huurtijd. 

Wanneer komen jullie langs?
Na de bevestiging zullen wij  telefonisch of per e-mail contact opnemen om een geschikte datum en tijdstip af te spreken voor de opzet van uw kerstboom. De installatie kan 7 op 7 uitgevoerd worden. Voor de ophaling is kerstboom wordt er tevens vooraf een afspraak gemaakt. 
 

Plaatsen jullie kerstbomen over gans Vlaanderen?

Wij zijn voornamelijk actief voor de verhuur van de kerstbomen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en de As tussen Antwerpen en Brussel. Ben je toch verder gelegen hangt het af van de grootte van de installatie. 

Zijn er verplaatsingskosten bij een installatie?

in de prijs is er een verplaatsing voorzien tot 25km. Indien dit meer zou zijn, wordt dit toegevoegd bij de factuur. Het tarief bedraagt 0,75 euro excl. BTW / km voor een rit heen + terug. Ons adres te Oostnieuwkerke (West-Vlaanderen) wordt als vertrekpunt aanzien.
 

Wat met gepersonaliseerde item?

Zeer fijn dat u kiest voor gepersonaliseerde items. De artikelen worden na het aangekochte jaar nog 2 jaar bewaard. Wenst u in die tijd nogmaals bij ons te huren, zullen we deze hergebruiken zonder meerprijs. Indien u na 2 jaar opnieuw een bestelling plaats, vragen wij opnieuw een toeslag hiervoor. Blijft u ieder jaar klant, dan kan u ze ieder jaar kostenloos hergebruiken. 
 

Oeps, ik heb decoratie gebroken of er is schade aan de boom... Wat nu?

Niet erg, kan gebeuren! Berekend op het aantal decoratiestukken in de boom wordt er pas een extra kost aangerekend bij meer dan 5% schade of breuk. Stel dat u 100 decoratiestukken in de boom hebt hangen, dan wordt er vanaf 5 stuks een schadekost aangerekend.
Voor glasballen zonder tekening is dit 1,5 euro/stuk.
Voor decoratieve kerstballen (met print) of hangers/elementen is dit 3,5 euro/stuk.
Bij breuk meer dan 50% of van de deco of de boom zelf wordt een minimum van de totale verhuurprijs van de boom aangerekend 
Voor gepersonaliseerde kerstballen is dit niet van toepassing.

bottom of page